Design & Personnalisation

Your Style, Your Gallus !

De Gallus kachels verleiden u met hun verfijnde vormen en ze integreren zich moeiteloos in elk interieur: van het meest klassieke tot het meest moderne. En om ze echt uniek te maken, kan je het design van sommige modellen zelf bepalen.

Stijl van de deur

Kies tussen een stalen of een glazen deur. Deze optie is beschikbaar op volgende pelletkachels:

Steel deur
Vitro deur

Kleur van de bekleding

Maak voor de kleur van de bekleding van uw kachel een keuze uit alle RAL kleuren. Ga naar uw Gallus Store om de juiste kleur te kiezen. Optie beschikbaar op volgende toestellen :

Productie & Kwaliteit

De knowhow Made in Belgium

 

Gallus-Stove is een Belgisch bedrijf dat bewijst dat men ook in de wereld van de verwarming op hout en pellets nog kan innoveren.

 

Wij ontwerpen bijzonder moderne kachels, een combinatie van spitstechnologie en geavanceerde materialen. Ons team bedenkt, ontwerpt en assembleert de kachels in ons atelier in Thimister-Clermont. U heeft dus de zekerheid van een toestel Made in Belgium, een garantie voor kwaliteit, knowhow, ervaring en innovatie.

Om u deze excellente kwaliteit te kunnen bieden, werken wij samen met de beste partners in Europa. Zij beschikken reeds over meer dan 35 jaar ervaring en knowhow. Zo worden onze verbrandingskamers geplooid, gelast en gespoten en getest in Portugal. De technische onderdelen komen uit Duitsland en de electronica uit Italië. Het design, de bekleding, de glazen en de garantie zijn Belgisch, uit ons eigen dorp.

Robuust & Comfortabel

Warmte in alle rust

 

Alle Gallus kachels zijn ontworpen om kracht, technologie en gebruiksgemak te combineren. Volgende troeven zullen u zeker bevallen:

 

Gietijzeren branderpotje

Gietijzer is nog steeds het materiaal bij uitstek om te verwarmen door zijn uitstekende geleiding en hoge weerstand

Kwalitatief staal

De kachelbekleding is gemaakt uit robuust staal met een dikte tot 8mm voor een perfecte afwerking.

Uitneembare aslade

Voor een eenvoudige reiniging.

Interieur met een hoge thermische weerstand

De onderdelen die in direct contact staan met het vuur zijn gemaakt van vermiculiet. Dit garandeert een betere duurzaamheid bij een hoog vermogen en een lage uitstoot.

Ontstekingsmechanisme van de nieuwste generatie

De keramische gloeikaarsen zorgen voor een snelle ontsteking.

Touchscreen bediening

Met het touchscreen bedieningsscherm kan u uw kachel eenvoudig bedienen en alle opties instellen.

Wifi-module in optie

Met de WiFi kit en de app kan u de thermostaat bedienen met uw smartphone (niet inbegrepen).

Prestaties & Milieu

Duurzaam verwarmen

 

Wij blijven continu vernieuwen om het verbruik en de uitstoot van onze kachels te verminderen en u duurzame toestellen aan te blijven bieden.

 

Door de verbrandingstechnologie verder te optimaliseren, verbeteren de prestaties van onze kachels en voldoen we ruimschoots aan de milieueisen van de europese markt. Onze toestellen zitten ruim onder de wettelijke europese limiet voor fijnstof en co² uitstoot, zodat u ze ook in de toekomst zonder problemen zal kunnen blijven gebruiken.

 

Biomassa, een goedkope en ecologische brandstof

Biomassa is een hernieuwbare energiebron die geen invloed heeft op de opwarming van ons klimaat. Dankzij de technologie in de Gallus kachels is de uitstoot van CO² gelijk aan de hoeveelheid die de boom opgenomen heeft tijdens zijn groei.

Biomassa (hout en houtpellets) is de goedkoopste brandstof voor het verwarmen van een woning. In tegenstelling tot fossiele brandstoffen, zijn de prijzen van hout als brandstof vrij stabiel. Uw investering in een kachel is dus snel terugverdiend.

Gallus-Stoves
Zoning des Plenesses
Rue des Waides 13
B-4890 Thimister-Clermont
0032 (0) 87 55 36 32
info@yourfire.be

id Aenean elit. accumsan ipsum felis Praesent dapibus eleifend in